Battery drain on 2006 Elantra.

Discussion in 'Hyundai Elantra / Lantra' started by paintyertoez, Apr 21, 2008.

  1. paintyertoez

    paintyertoez Guest

    I bought a 2006 Elantra approximately a year ago with about 50,000
    clicks on it. The car performs great until recently. On 3 different
    occaisons at about a week apart I go to drive the car but it is
    completely dead. The keyless entry will not work...the clock is out
    and the door open ringing sound is gone . When I put the key in the
    ignition absolutely nothing! Not even a clicking sound. It is a total
    loss of power. On all 3 occaisons I had my car jumpstarted and it
    fires up fine. Once the battery is charged the car runs great again
    until the next time this all happens again. Is it my battery? Is there
    something seriously wrong with my car? Any help would be much
    appreciated.
     
    paintyertoez, Apr 21, 2008
    #1
    1. Advertisements

  2. paintyertoez

    jp103 Guest

    Does it sit for a while between starts when it won't start as opposed to
    being run regularly?
     
    jp103, Apr 21, 2008
    #2
    1. Advertisements

  3. paintyertoez

    Old_Timer Guest

    Have you tried removing the cables from the battery posts and then
    cleaning the posts and the cable ends?

    Old_Timer
     
    Old_Timer, Apr 21, 2008
    #3
    1. Advertisements

Ask a Question

Want to reply to this thread or ask your own question?

You'll need to choose a username for the site, which only take a couple of moments (here). After that, you can post your question and our members will help you out.